Prekrasna i stylish ekonomistica ima savršen outfit za ljeto i ležeran vikend pred nama

Prugaste hlače i bijela košulja dobitna su kombinacija za ljetne dane, a to zna i lijepa brineta koja je pozirala našem Goranu Čižmešiji
Vidi originalni članak

Pred nama je vikend, a on je rezerviran za ležerne outfite. Neka vas ne obeshrabri današanja kiša u planiranju idealnog casual stylinga, a oni stvarno mogu biti stylish. Pravi primjer je prekrasna brineta sa zagrebačke špice koja je zablistala u pravoj ljetnoj kombinaciji i njome nas osvojila na prvu.

Maja Korent ekonomistica je koju je u centru grada fotografirao naš Goran Čižmešija, a ona je rekla kako voli ljeto i neutralne boje, a zimi najviše nosi crno. 

- Taman sam se osjećala za ovu kombinaciju! Prugice mi nisu omiljeni uzorak, zapravo ih baš i ne nosim. Više volim jednobojne kombinacije, rekla je stylish ekonomistica. 

Još stylish izdanja sa zagrebačke špice pronađite u galeriji:

Ljeto je nezamislivo bez pletene torbe ili košare, a Mango ima najljepše modele za plažu, ali i za grad:

FOTO: Mango 249 kn FOTO: Mango 249 kn FOTO: Mango 449 kn FOTO: Mango 349 kn FOTO: Mango 299 kn FOTO: Mango 249 kn FOTO: Mango 249 kn FOTO: Mango 169 kn FOTO: Mango 169 kn FOTO: Mango 169 kn FOTO: Mango 129 kn

Stylish ekonomistica sa špice: "Odabrala sam crvenu jer je energična, danas se baš osjećam moćno!"
Pravnica i ekonomistica koja će vam osmijehom i stylish kombinacijom uljepšati petak
Ekonomistica kojoj super stoji rokerski stil: "Ne kupujem online pa sam oduševljena jer dućani opet rade"
Ekonomistica opisala s čime se svaki dan susreće zbog izgleda: "Nema komentara na moj rad, baš svi se tiču težine"

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".