Prekrasna brineta pokazala da su čizme o kojima vlada podijeljeno mišljenje i dalje favorit među trendsetericama

Popularne Uggsice volite ili ne, no njoj baš dobro pristaju!
Vidi originalni članak

Ako postoji model čizama o kojem se neprestano raspravlja, onda su to definitivno Uggsice - jedna ih skupina obožava jer su tople i udobne, dok drugima jednostavno ne dolaze u obzir. Međutim, bez obzira na to kojoj skupini pripadali, morate priznati kako ih je ljepotica sa špice stvarno odlično isfurala. 

Odabrala je model u sivoj boji i kombinirala ih s poderanim skinny trapericama te s kaputom s raskošnim krznom. Monotoniju sivih i bež tonova osvježila je odličnim modnim dodatkom u boji fuksije. Riječ je o torbici s potpiosom brenda Furla, modelu Metropolis, koji već godinama ne silazi s lista želja brojnih trendseterica. Nije ni čudo, s obzirom na to da je praktična, a u trenutku osvježi i najjednostavniju odjevnu kombinaciju. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".