Predstavljena je nova Severova kolekcija

FOTO: Petar Santini FOTO: Petar Santini FOTO: Petar Santini FOTO: Petar Santini FOTO: Petar Santini FOTO: Petar Santini FOTO: Petar Santini FOTO: Petar Santini FOTO: Petar Santini FOTO: Petar Santini FOTO: Petar Santini FOTO: Petar Santini FOTO: Petar Santini FOTO: Petar Santini FOTO: Petar Santini FOTO: Petar Santini FOTO: Petar Santini FOTO: Petar Santini FOTO: Petar Santini
Sinoć je u divnoj modnoj atmosferi poznati dizajner Robert Sever predstavio drugu kolekciju branda SEVER u novo otvorenom dizajnerskom dućanu..
Vidi originalni članak

Sinoć je u concept store-u DBOxX predstavljena nova kolekcija SEVER za aktualnu sezonu. Radi se o drugoj kolekciji iz druge linije poznate modne kuće Robert Sever. Kolekcija je predstavljena prošli mjesec preko kampanje koju je prvi puta snimio sam Robert, a sinoć su je u DBOxX-u uživo mogli vidjeti svi prisutni gosti. Ana Begić, Sonja Lamut, Igrajna Vargek, Twins by Begović i Štimac, Anthony Avangard, samo su neki od prijatelja i kolega koji su sinoć, u divnoj atmosferi DBOxX-a uživali u Severovim kreacijama.

Kolekcija za jesen-zimu linije SEVER druga je po redu. Prva kolekcija, predstavljena prije nekoliko mjeseci, doživjela je veliki uspjeh te je bila rasprodana u čak sedam različiti prodajnih mjesta diljem Hrvatske. Radi se o urbanoj i povoljnijoj liniji odjeće poznatog dizajnera Roberta Severa, namijenjenoj mlađoj populaciji. Sama kolekcija bila je posebno najavljena fotografijama kampanje, koju je snimio sam Robert Sever. 
Modeli koje smo sinoć mogli vidjeti prikazuju kolekciju koja je tematski nastavak na prethodnu te ponovno uočavamo utjecaj različitih uličnih kultura i stilova, kao i muzike i muzičkih smjerova, od popa i hip hopa do punka i grunge-a. Ženska kolekcija razigrana je, mladenačka i vedra.

Tradicionalne plise suknje, oversized sportske majice u modernoj kombinaciji crvene i crne, smjele suknje od kepera i izbjeljivanog trapera u mini i midi dužini, dugački i kratki kardigani, tople parke od pamuka, samo su neki od modela iz najnovije kolekcije.  Kao must have komad ove kolekcije posebno se ističe ručno oslikana "Lamour" t-shirt, koja se kao takva nalazi u prodaji. 
„S obzirom da se radi o drugoj liniji koju smo pokrenuli prije tek nekoliko mjeseci, odlučili smo oko nje stvarati jednu potpuno novu priču. Nakon što smo predstavili kampanju, došao je red i na predstavljanje same kolekcije našim prijateljima, kolegama i suradnicima. Concept store DboxX naše je najnovije prodajno mjesto i jako smo sretni da smo baš u suradnji s našim novim partnerima prezentirali ovu kolekciju. Uživali smo u Aninim kolačićima i izvrsno se zabavili“, ispričao je Robert Sever.

Muški dio kolekcije obilježen je sportskim utjecajem koji suvremenom mladom muškarcu omogućuje udobnost i nosivost, a da ga pritom ne liši stila. Sportski duksevi od izbjeljivanog pamuka, kao i izbjeljivani jeans za hlače, okosnica su muške kolekcije. Za najhladnije dane tu su SEVER parke u maskirnom uzorku te u izbjeljenom i oslikanom keperu koje su prvenstveno udobne i tople.
I ovu kolekciju SEVER zaokružuju dodaci, popularna i praktična torba „Seka“ vraća se ove sezone u crnoj, smeđoj i bordo boji, u glatkoj varijanti ili s printom reptila.

Mala torbica „Nia“ dolazi u dva modela, od umjetne kože obučena u traper ili ukrašena biserima. SEVER cura svoj zaigrani i mladenački look ove zime zaokružuje rajfom/krunom koja dolazi u novoj kombinaciji materijala i tekstura. U ponudi se također nalazi i unisex crna shopper torba „Seka“ od industrijskog nailona, čvrsta, nepropusna i praktična.    
Predstavljanje SEVER kolekcije održano je u novom dizajnerskom concept store-u DBOxX u Petrinjskoj 85. Riječ o nedavno otvorenom dućanu koji u pravom dizajnerskom ambijentu nudi kolekcije više od 15 hrvatskih dizajnera. Svi prisitni uživali su u Aninim kolačićima, posebno napravljenim za ovu prigodu.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".