Predsjednica se pojavila u crvenoj pripijenoj suknji: Ponovno nosi hrvatski dizajn!

Hrvatska predsjednica na službenom predstavljanju izbornog programa zablistala je u efektnom kompletu hrvatskog brenda True
Vidi originalni članak

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović danas je u 11:00 započela sa službenim predstavljanjem izbornog programa u kongresnoj dvorani Zagrebačkog velesajma. Dotjerana kao i uvijek, za predstavljanje programa predsjednica se odlučila za elegantnu i nepogrešivu crveno-crnu kombinaciju. 

Odjenula je efektnu kombinaciju hrvatskog brenda True by Dalibor Betti, crvenu suknju pencil kroja i prekrasan crno-crveni sako s crnim remenom koji vizualno stanjuje struk i odličan je model za svaki oblik tijela. Klasične crne salonke idealno su se uklopile u kompletan outfit i istaknule odličnu figuru predsjednice. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".