Predsjednica se pojavila u hit cvjetnom uzorku, a kako ga komentira modna savjetnica?

Dubravka Prpić Znaor prokomentirala je styling Kolinde Grabar Kitarović na misi za Veliku Gospu
Vidi originalni članak

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović prisustvovala je misnom slavlju na blagdan Velike Gospe u Aljmašu, a za tu je prigodu odabrala kombinaciju cvjetnog uzorka i plave boje. Modna urednica i savjetnica Dubravka Prpić Znaor prokomentirala je ovaj modni odabir:

Navy je uvijek dobra ideja, naročito kad je u društvu cvjetnih motiva. Ovoga puta riječ je o kombinaciji lagane ljetne klasike, a sako je „podignut“ valovitim rubovima. Pohvala i za dodatak – poveće biserne naušnice jednostavno i efektno zaokružuju styling.

Prpić Znaor dodala je kako cvjetni uzorak zna biti "nervozan", no tvrdi kako je ovdje njegov sklad odrađen blagom pastelnom podlogom, na kojoj se ističu ružičaste ruže i božuri. 

Modna savjetnica je nadodala:

Očiti su ukrasni nabori na ovratniku – treba paziti s takvim detaljima jer znaju vizualno širiti vrat! U ovoj bi kombinaciji bilo zanimljivo vidjeti i trenutno jako moderne hlače visokog struka, koje daju na dojmu visine i figuru čine dinamičnom.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".