Predsjednica ponovno nosi domaći dizajn: Na sakou joj piše "Budi svoj"

Zagrebački Etno Mara butik zaslužan je za odličan detalj u posljednjoj kombinaciji predsjednice Kolinde Grabar Kitarović
Vidi originalni članak

Poznati su po natpisima na glagoljici koji krase njihove odjevne komade, a na crnom sakou koji je predsjednica nosila za susret s bugarskim predsjednikom Radevom piše "Budi svoj", što je slogan brenda već 20 godina. 
Već je nekoliko puta predsjednica nosila njihove komade, a vlasnica Vesna Milković ispričala nam je kako je do suradnje došlo. 

- Mislim da je ovo već treća godina kako surađujemo. Prvi put smo joj napravili bijeli kostimić s motivom paške čipke kada je išla u posjet engleskoj kraljici - priča nam Vesna.

- Inače mi je jako drago što predsjednica uvijek podržava domaći dizjan, a od naših je stvari nosila brojne komade. Neke s motivom Bašćanske ploče, Lepoglavske čipke... 

Etno Mara butik poseban je po korištenju etnomotiva iz naše povijesti, butik je to koji od otvaranja u Ilici 49 privlači domaće i strane goste kombinacijom modernog i tradicionalnog. 

Predsjednica u posljednje vrijeme ne griješi svojim modnim odabirima: 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".