Predsjednica ovu čipkastu jednostavno obožava: nosi je već drugi put u dva tjedna!

Još jedna haljina s potpisom Aleksandre Dojčinović
Vidi originalni članak

Već je općenito poznato kako je predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović voli dizajn Aleksandre Dojčinović pa ne propušta niti jednu priliku za pojavljivanje u njezinom dizajnu. Za susret s predsjednikom Republike Poljske Andrzejom Dude, Kolinda je odjenula čipkastu haljinu bež boje s baršunastim detaljima u zelenoj boji, a salonke je također uskladila s haljinom i obula one u bež boji. Međutim, ovo nije prvi put da nosi tu haljinu. 

Naime, na svečanoj akademiji u prigodi 26. obljetnice OS RH i Dana HKoV-a u Lisinskom pojavila se također u istom dizajnu. Ovaj je događaj obilježen prije dva tjedna pa možemo zaključiti kako je predsjednica prije svega ekonomična u odijevanju jer se ne ustručava nositi istu kreaciju u vrlo kratkom vremenu!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".