Predsjednica odabrala neobičan kaput, modna savjetnica kaže: "Model pojede figuru i djeluje agresivno"

Dubravka Prpić Znaor rekla je kakav je ovakav kaput dobar i moćan odabir, no ne i u blizini vojničkih uniformi, kad ipak djeluje pomalo grubo.
Vidi originalni članak

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović susrela se s predsjednikom Republike Indije Ramom Nathaom Kovindom. Zamolili smo Dubravku Prpić Znaor, modnu savjetnicu i urednicu, da prokomentira ovaj styling:

Army stil u poslovnom i protokolarnom svijetu nepogrešivo djeluje dosta snažno, no u slučaju ovog kaputa, mekoća je ipak nadograđena prirodnim motivima na rukavima. Silueta je omekšana i strukiranim elementima, no da ne bismo zaboravili da se radi o vojničkom kaputu, tu su velika kragna i zlatni gumbi na dvostruko kopčanje.

Modna savjetnica dodaje da je ovakav maxi kaput u nekoj varijanti moderan već par sezona te se novi na sve živo, od tenisica do salonki.

- Ipak, u blizini vojničkih odora, veliki vojnički kaput djeluje dosta agresivno, stoga predlažem neku boju koja predsjednici pristaje, na primjer koraljnu ili plavu. Idealna dužina kaputa bila bi ona do ispod koljena, jer ovakav maxi kroj „pojede“ figuru, rekla je Prpić Znaor. 

Ispod haljine Grabar-Kitarović odjenula je haljinu u sličnim tonovima, a Prpić Znaor komentira:

Haljina djeluje mekše radi materijala i puf rukava, iako bi i u ovom slučaju idealna dužina bila do koljena.

- Općenito, maslinasto zelena je bolja uz lepršave teksture, kako bi smanjio vojnički dojam, zaključila je. 

 

Stil Kolinde Grabar Kitarović u zadnje je vrijeme prilično napredovao... Kako se vama čini?

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".