Predsjednica nosi sako kojeg trendseterice obožavaju, a pronašli smo gdje možete kupiti sličan

Tvid se pokazao kao pravi must have u ormaru!
Vidi originalni članak

Kolinda Grabar-Kitarović četvrtak je započela sastankom s gradnačelnicima i načelnicima u Velikoj Gorici, a na susretu se pojavila u upečatljivom crvenom sakou od tvida.

Komadi od tvida postali su jako popularni u proteklih nekoliko sezona pa je i predsjednica jedan takav dodala u svoj ormar. 

Ovakav sako postao je pravi klasik u ormaru, a kombinirala ga je s crnim hlačama i klasičnim sakoom. Zavirili smo u ponudu high street trgovina i pronašli slične modele. 

U Zarinoj novoj kolekciji pronašli smo crveno-bijeli sako na dvostruko kopčanje koji se prodaje po cijeni od 599 kuna, a Mango je na sniženju pokazao mali odmak od klasike te pokazao zeleno-bijeli model koji sjajno razbija zimsku monotoniju. Njegova je cijena 199 kuna. 

 

>> Pogledajte video kako se Gabrijela Žalac hrabro izborila sa zimskim uvjetima na Markovom trgu

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".