Predsjednica je ovaj put izabrala vrlo trendi komade - usku suknju, crvene cipele i nakit!

Karirano je najveći trend jeseni, a tmuran zagrebački dan, predsjednica je razbila crvenim detaljima
Vidi originalni članak

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović primila je u službeni posjet predsjednika Republike Albanije Ilira Metu te ga odlikovala Veleredom kralja Tomislava s lentom i Velikom Danicom. Za tu priliku predsjednica se pojavila u klasičnom izdanju u kojem je vrlo često viđamo. S pencil suknjom i sakoom nema greške. Ipak maleni odmak od klasike učinila je detaljima. 

Karirani uzorak suknje vrlo je trendi, a sivi sako se odlično uklopio u styling. Za oko su nam najviše zapele jarko crvene cipele od brušene kože koje su razbile kišno zagrebačko sivilo. 

Sako je oko struka imao i traku koja vizualno stanjuje struk i odličan je model za svaki oblik tijela, a ispod njega predsjednica nosi crvenu majicu i crveni nakit. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".