Predsjednica iznenadila modnim dodatkom koji nose samo najhrabrije dame

Lepeze su divan modni modni dodatak koji je nosiv apsolutno u svim prilikama i dopušten na svim mjestima
Vidi originalni članak

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović pojavila se u nedjelju na Sinjskoj alci u dugoj tamnosivoj haljini na preklop, modelu koji joj već dokazano sjajno stoji, sa zanimljivim modnim dodatkom koji nose samo najhrabrije dame. 

Ružičasta lepeza s printom cvijeća bila je, osim modnog dodatka, i sjajan saveznik protiv vrućina. U Sinju je tijekom dana bilo 30 stupnjeva Celzijusovih, pa je ovo osvježenje itekako dobro došlo. 

Dok se fotografirala s djevojkama u nošnjama, predsjednica je lepezu načas zaklopila. Ovaj modni dodatak je u posljednje vrijeme, inače, sve popularniji, no ne može se reći da su ga prigrlili svi. Nekoć je značila viši status u društvu, a prema bontonu, dopušteno ju je koristiti svugdje. A i jako elegantno izgleda, dodali bismo.

U web shopu Net-a-porter smo pronašli nekoliko zanimljivih modela, a ova koja dolazi u kožnoj varijanti nam se posebno dopala. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".