Predsjednica danas slavi 51. rođendan: U posljednje vrijeme postala je stilska ikona!

Kolinda Grabar Kitarović u posljednje vrijeme često modno briljira, pa smo se prisjetili njenih najboljih izdanja
Vidi originalni članak

Osim odličnim stilom, predsjednica se može pohvaliti odličnom linijom koju je naglasila pripijenom haljinom s decentnim uzorkom, a malo promijenila i frizuru. Ovaj put kosa je više maknuta s lica i make up je umjereniji. Predsjednica Republike nedavno je odlikovala vrhovnog zapovjednika Savezničkih snaga za Europu generala zbora Curtisa M. Scaparrottija , a za tu priliku pokazala je i predivan styling.

Jedno od boljih nedavnih izdanja Kolinde Grabar Kitarović je i ova zelena haljina koju je odabrala za susret s premijerom Plenkovićem. Blagi valovi u kosi veliki su trend ove sezone, pa i predsjednica nosi takvu frizuru. Od modnih detalja nosi samo narukvicu i decentne naušnice, a čini nam se kako u zadnje vrijeme Kolinda Grabar Kitarović njeguje nešto jednostavniji i minimalistički modni izričaj.

Da, ponovno nosi moju kreaciju, mi joj dizajniramo mnogo toga, a onda ona odabire što će kada nositi, nedavno nam je potvrdila dizajnerica Greta Gudelj, nakon što se predsjednica ponovno pojavila u njenoj kreaciji. 

Kolinda Grabar Kitarović u ožujku je sudjelovala na konferenciji Ujedinjenih naroda 'Žene na vlasti' u New Yorku, a tom je prigodom pokazal outfit u kojem je glavnu riječ vodi klasičan, dugački sako. Odabrala je model u baby plavoj boji koju trendseterice već nekoliko sezona jednostavno obožavaju, a uskladila ga je s trakom u istoj boji na tamnoplavoj haljini. Styling ponovno potpisuje domaća dizajnerica Greta Gudelj. S detaljima je bila sasvim jednostavna te odabrala decentne naušnice i sat.

Dizajnerica Greta Gudelj često surađuje s predsjednicom, pa nam je jednom prilikom otkrila sve o tome. 

S predsjednicom je surađivala i u predizbornoj kampanji.

- Nije ništa uvjetovala, rekla je da će poštivati moju kreativnost i od svega izabrala je ovu haljinu - rekla nam dizajnerica opisujući Kolindino izdanje od prošlog ljeta kad se njen stil počeo mijenjati.

Dizajnerica je taj put predložila nešto dulju haljinu, a komentirala je i neka prijašnja izdanja naše predsjednice.

- Ljutilo me isticanje seksepila, pa sam to malo ugasila i istaknula ženstvenost. Ogromna je razlika između seksepila i ženstvenosti. Jako je ponosna na ovu suradnju. - Kolinda Grabar Kitarović je prelijepa žena. S njom su htjeli surađivati i poznate strane modne kuće, no ona izričito želi nositi baš hrvatski dizajn. Na tako lijepoj ženi nije teško raditi - priča Greta Gudelj. Inače dizajnerica kaže da voli mirnije tonove tako da se može razigrati detaljima.

Predsjednik Bundestaga Wolfgang Schauble u veljači ove godine primio je u posjet Kolindu Grabar-Kitarović, a predsjednica je za tu prigodu odabrala jedan od najpopularnijih materijala sezone, tvid, koje se proteklih mjeseci našao na svemu - od torbica, preko sakoa do haljina.

- U blizini vojničkih odora, veliki vojnički kaput djeluje dosta agresivno, stoga predlažem neku boju koja predsjednici pristaje, na primjer koraljnu ili plavu. Idealna dužina kaputa bila bi ona do ispod koljena, jer ovakav maxi kroj "pojede" figuru - komentirala je naša modna savjetnica Dubravka Prpić Znaor predsjedničino izdanje kad je ugostila predsjednika Republike Indije Ramom Nathaom Kovindom.

Ispod ovog "statement" kaputa nosila je maslinastozelenu haljinu klasičnog kroja. 

Sretan rođendan Kolindi Grabar Kitarović!

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".