Predsjednica bira vatrenu crvenu: Odabrala usku haljinu i remenom istaknula struk

Kolinda Grabar-Kitarović rijetko nosi modne dodatke, no ovog se puta odlučila za remen
Vidi originalni članak

Igračima i članovima stručnog stožera hrvatske teniske Davis Cup reprezentacije odlikovanja za izniman uspjeh uručila je i predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović, a tom je prigodom odabrala upečatljivu crvenu, u kojoj je nemamo prilike često vidjeti.

Odlučila se za usku haljinu sa zlatnim gumbima koju je dodatno ukrasila remenom. Upravo je remen oko struka naglasio njezinu novu figuru. Haljinu je kombinirala s nude cipelama koje žene vole jer vizualno izdužuju noge. 

Iako ne bira često crvenu, već "smirenije" boje, imali smo je prilike u njoj vidjeti kad je odlikovanja uručivala našim nogometnim reprezentativcima. Tad je odabrala model zvonolikih rukava, bez dodatnih detalja poput remena ili gumba. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".