Predivna izdanja poznatih dama na britanskom Fashion Awardsu

Ono što je Oscar u filmskoj industriji, u modnoj je Fashion Awards, a i ove je godine tradicionalno održan u londonskom Royal Albert Hallu.
Vidi originalni članak

Svake godine održava se dodjela nagrada dizajnerskim brendovima koja se provlači kroz nekoliko kategorija, a ove je godine izvan konkurencije pobijedio brend Bottega Veneta na čelu s dizajnerom Danielom Leejem koji je osvojio nagradu u čak 4 kategorije. U kategoriji za brend godine nadmašio je Gucci, Jacquemus, Loewe i Pradu, kao i u kategoriji za dizajnera godine. 

Najvažniji događaj na modnom kalendaru okupio je brojna poznata lica koja su se očekivano pojavila u izvanrednim stilskim izdanjima, a među okupljenima našle su se i domaće modne ikone, Mirela Forić i Izabel Kovačić koje su popratile cijelu dodjelu nagrada, a dojmove su podijelile i na svojim Instagram profilima. I Mirela i Izabel odjenule su duge crne haljine sa statment gornjim dijelom, a pratitelji su komentirali kako ovako modno usklađene izgledaju zaista predivno. 

U nastavku pogledajte najbolje odjevene dame s britanskog Fashion Awardsa  

Kylie Minogue

Nicole Scherzinger 

Adut Akech

Lilly James 

Emilia Clarke 

Naomi Campbell 

Rihanna 

 Olivia Culpo

Donatella Versace 

 Winnie Harlow

Rita Ora 

Cate Blanchett 

 Alexa Chung

Giorgio Armani i Julia Roberts 

Irina Shayk 

Rosie Huntington Whiteley 

Shailene Woodley 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".