Predivna infulencerica pokazala kako se nose najtrendi komadi za proljeće!

U IZIPIZI pop up storeu u Zagrebu predstavljen novi model sunčanih naočala francuskog brenda koji donosi modernizirani izgled i svježe boje za tople dane pred nama
Vidi originalni članak

Na Instagramu poznatija kao @dorica505, Dora Predojević, pojavila se u idealnoj proljetnoj kombinaciji koju bismo rado iskopirali od glave do pete. Na svom Instagramu priznala je kako je "opsjednuta ružičastom" pa ta boja u njenom stylingu vodi glavnu riječ. 

Traperice ravnog kroja stoje joj kao salivene, a uparila ih je s ružičastom majicom uz koju je nosila i karirani sako, a na nogama su upečatljive salonke. Za oko nam je zapela i njena pletena torbica, ovakvi modeli veliki su hit sezone. U svakom slučaju, Dorica nosi sve najtrendi komade za ovo proljeće i zaslužila je čistu peticu za styling!  

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".