Predimenzionirani kaput i fokus na modne dodatke: Leonarda Boban ponovno oduševila stajlingom

Ova kombinacija pokazuje kako Leonarda Boban uvijek uspijeva pomaknuti granice u modnim krugovima, kombinirajući udobnost i statement komade
Vidi originalni članak

Leonarda Boban ponovno je oduševila svojim modnim stilom na predstavljanju nove kolekcije Weekend Max Mara, i to kombinacijom koja spaja sofisticiranost, hrabrost i udobnost u jedinstvenom izdanju.

Svojom pojavom odmah je privukla poglede noseći oversized pleteni kaput u nijansama prigušenih tonova, koji je djelovao poput umjetničkog djela u pokretu. Kaput je uparen s modernim kariranim hlačama, čime je postigla zanimljivu igru tekstura, dok su tamnoljubičaste nijanse donjeg dijela outfita bile savršeni kontrast neutralnim tonovima pletenine.

Najviše pažnje privukli su modni dodaci. Zelena clutch torba, koju je nosila s dozom ležerne elegancije, unijela je živost u cijelu kombinaciju, dok su narančaste naušnice bile statement detalj koji nije mogao proći nezapaženo. Leonarda je svaki detalj odabrala promišljeno — od chunky narukvica do smirenog make-upa, ostavljajući dojam stilske igre bez napora.

Ova kombinacija pokazuje kako Leonarda Boban uvijek uspijeva pomaknuti granice u modnim krugovima, kombinirajući udobnost i statement komade u look koji je istovremeno suvremen, ali i besprijekorno chic.

Inače, Weekend Max Mara, brend koji je već dulje od četiri desetljeća sinonim za bezvremensku eleganciju i nezaobilazna modna destinacija brojnih Zagrepčanki, od nedavno možete pronaći na novoj adresi u Masarykovoj ulici 17.

Ni Sanja Musić Milanović joj nije odoljela: Suknja iz popularnog high street dućana bila je dio Barbie kolekcije
Još jedan trend manikure koje je proslavila Hailey Bieber. Kromirani nokti boje karamele novi su jesenski hit
Metalik haljina, šal i prepoznatljive platforme: Sabrina Carpenter oživjela je disko groznicu u zadivljujućem stajlingu

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".