Pravo vrijeme za kupnju svadbenih cipela

FOTO: Facebook: Vogue FOTO: Aquazzura 357 e FOTO: Charlotte Olympia 537 e FOTO: Jimmy Choo 488 e FOTO: Jimmy Choo 435 e FOTO: Gucci 417 FOTO: Gianvito Rossi 471 e
Sniženja su, razmišljajte unaprijed...
Vidi originalni članak

Iako nas temperaturni minusi i bljuzga definitivno ne asociraju na elegantne sandale, sada je idealno vrijeme za njihovu kupnju. Naime, u trgovinama, ali i najpoznatijim on line shopovima svijeta, u tijeku su velika sezonska sniženja. Ako ste buduća mlada ili pak kuma ili jednostavno želite divne nove sandale, bacite se u potragu, bit ćete jako sretni čim se sunce opet pojavi na nebu. Naime, nude, zlatne i srebrne sandale baš nikada ne izlaze iz mode, a sada možete pronaći neke dizajnerske modele sižene i više od 50 posto koje će već idućeg mjeseca ponovno imati svoju staru cijenu s obzirom da je riječ o standardnim modelima. Bacili smo se u potragu i odlakašali vam posao! Pogledajte u galeriji!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".