Pravnica i liječnik izgledaju baš cool: 'Najčešće nosimo crnu, ona je uvijek elegantna'

Varia i Ivo rado su pozirali našem Goranu Čižmešiji i za Divu ispričali par detalja o svojem super stilu
Vidi originalni članak

Za kraj tjedna rezervirane su ležerne kombinacije, a inspiraciju za odijevanje ovog petka i u vikendu pred nama, pronalazimo u izdanju Varije i Ive, modno osviještenog para koji je na špici rado pozirao našem Goranu Čižmešiji.

Varia Fabris je pravnica, Ivo Radetić liječnik, a za Divu su svoje kombinacije opisali kao spontane.

– Ne dogovaramo se oko toga što ćemo odjenuti kako bismo bili usklađeni. Najčešće nosimo crnu boju, ona je uvijek elegantna – rekao nam je simpatičan par odličnog smisla za modu.

Ivo je u svojoj kombinaciji plavu dolčevitu spojio uz crne traperice i popularne bijele tenisice, Adidasov Stan Smith model. Bomber jakna efektan je dodatak kombinaciji, a zgodan detalj su čarape boje lavande.

Temelj Varijine kombinacije sastavljen je od bazičnih komada koji je dobro imati u garderobi jer ne poznaju prolaznost trendova i lako se kombiniraju. Izabrala je traperice i crnu dolčevitu, a od vječnih klasika, tu je i crni kaput te Dr. Martens čizme. Uz svijetloplavi sako kojeg je izabrala, odlično pristaje omiljena Coccinelle torbica, model koji je posebno popularan među ljubiteljicama mode.

Jakne i kaputi koje i dalje stignete kupiti na sniženju: Neki od modela sniženi su gotovo 80 posto

FOTO: H&M 119 eura FOTO: H&M 59 eura FOTO: H&M 59 eura FOTO: H&M 54,99 eura FOTO: H&M 44 eura FOTO: H&M 30 eura FOTO: Mango 75,99 eura FOTO: Mango 159,99 eura FOTO: Mango 99,99 eura FOTO: Mango 45,99 eura FOTO: Mango 119,99 eura FOTO: Mango 75,99 eura FOTO: Massimo Dutti 79,95 eura FOTO: Massimo Dutti 239 eura FOTO: Massimo Dutti 69,95 eura FOTO: Zara 15,99 eura FOTO: Zara 29,99 eura FOTO: Zara 15,99 eura FOTO: Zara 39,99 eura

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".