Pravnica i farmer stajlinzima će vam uljepšati dan: 'Često se usklađujemo kad izlazimo!'

Goran Čižmešija fotografirao je stajliš par iz Rumunjske koji je u Hrvatsku došao na odmor
Vidi originalni članak

Niti jedna boja ne govori ljeto kao sve nijanse žute, a to zna i par kojeg je naš Goran Čižmešija fotografirao na zagrebačkoj špici u genijalnim ljetnim izdanjima.

Andrea je pravnica, a Adrian farmer i u Hrvatsku su došli iz Rumunjske na odmor kojeg su proveli u nekoliko gradova na moru.

- Kao što se vidi, žuta nam je omiljena boja, iako volimo i plavu! Često se usklađujemo kad izlazimo, a nismo baš obožavatelji uzoraka, rekao je stajliš par. 

Andrea je jednostavnu žutu haljinu kombinirala s cool smeđim sandalama i torbom u istoj nijansi i pokazala kako su najjednostavnije kombinacije ljeti i najjefektnije. Adrian se držao pomaknute klasike, a žuto u kombinaciji sa smeđim je kao stvoreno za tople, ljetne dane. 

U galeriji pogledajte još stajliš outfita sa špice:

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

Jednostavni, a baš cool: Par iz Zadra ima savršene kombinacije za svaku ležernu prigodu
Vruće hlačice, hit majica i omiljen ljetni par obuće: Atraktivna brineta zna kako zablistati u jednostavnim komadima
Lijepa brineta nosi najpopularniji par obuće u ljetnim danima, a i ostatak kombinacije je odličan
Par s Tajvana oduševio Instagram: Poput pravih modela poziraju u odjeći koju ljudi nikad ne pokupe iz praonice rublja

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".