Pravnica i ekonomistica koja će vam osmijehom i stylish kombinacijom uljepšati petak

Goranu Čižmešiji spremn je pozirala Daria Mijić u odličnom business outfitu
Vidi originalni članak

Daria Mijić pravnica je i ekonomistica, a uz to i odlična inspiracija kad su u pitanju outfiti za poslovne prigode. Na Trgu bana Jelačića spremno je pozirala našem Goranu Čižmešiji, kojem je otkrila i par modnih tajni:

- Sredila sam se za poslovni sastanak, a ovu sam kombinaciju odabrala jer volim lijepu i dizajniranu odjeću, rekla je Daria i dodala da će ove sezone najviše kupovati preko interneta.

- I inače kupujem online jer mi je tako najjednostavnije. Za vrijeme karantene mi se online šoping povećao za nekih 70% u odnosu na razdoblje prije karantene. Na taj način, osim odjeće, kupujem i sve što mi treba za računalo, mobitel i sve ostalo, rekla je Daria.

Sako je najpoželjniji komad proljetne sezone, a u galeriji smo izabrali najljepše za svaki business outfit:

FOTO: Zara FOTO: Zara 399 kn FOTO: Zara 199 kn FOTO: Zara 499 kn FOTO: Zara 399 kn FOTO: Zara 299 kn FOTO: Zara 149 kn FOTO: Stradivarius 229 kn FOTO: Stradivarius 229 kn FOTO: Stradivarius 229 kn FOTO: Stradivarius 279 kn FOTO: Stradivarius 279 kn FOTO: Stradivarius 229 kn FOTO: Stradivarius 229 kn FOTO: Stradivarius 199 kn FOTO: Bershka 279 kn FOTO: Bershka 249 kn FOTO: Bershka 138 kn FOTO: Bershka 149 kn FOTO: Bershka 138 kn FOTO: Bershka 138 kn

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".