Pravnica čiji stil obožavamo ponovno nas je oduševila u genijalnoj ležerno-elegantnoj kombinaciji

Cargo hlače pristaju joj kao salivene, a dozu elegancije dodala je plavom košuljom
Vidi originalni članak

Odjevne kombinacije pravnice Anje Redžić ne prolaze nezamijećeno ispred objektiva našeg fotografa Gorana Čižmešije. Već je nekoliko puta bila gošća naše modne rubrike, a osim u super color-block kombinacijama, imali smo je prilike vidjeti i u neutralnim nijansama koje joj odlično pristaju.

Ovog je puta za Divu pozirala u genijalnoj kombinaciji plave i bež boje kojoj ne možemo pronaći niti jednu zamjerku te ispričala nekoliko detalja o svom stilu.

– Imam dva para cargo hlača, u njima se osjećam ugodno i opušteno. Košulju sam stavila da postignem malo elegancije, da nije sve skroz casual, a sandale sam obula jer je vruće – otkrila nam je zgodna pravnica.

Iako su cargo hlače često rezervirane za nešto ležernije outfite, Anja ih je sjajno uparila uz košulju koja je cijelom stajlingu dodala dozu chica i elegancije. Kod modnih dodataka držala se klasike pa odabrala otvorene sandale bež boje te torbicu iste nijanse ukrašenu detaljem zakovica.

Modno osviještene prijateljice: 'Odabrale smo udobne i trendi kombinacije, a crna nam je omiljena ne-boja'
Veliki šoping vodič: 30 modela mini suknja do 30 eura koje su trenutno in
Nikolina Lacković blista u hit trapericama i kratkim sakoom koji dodaje dozu egelancije

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".