Pravi proljetni stajling: Efektno, elegantno i totalno drugačije od klasičnih poslovnih kombinacija

Prisjetili smo se kombinacije iz proljeća prošle godine jer je kao stvorena za vesele proljetne dane
Vidi originalni članak

Proljeće je rezervirano za upečatljive boje i jarke uzorke, a jedan stajling u kojem dominiraju upečatljive plava i ružičasta boja, pokazala je nova akterica naše street style priče. Kad smo vidjeli njezin stajling, pomislili smo kako dugo nismo vidjeli tako elegantnu kombinaciju na zagrebačkoj špici, a jako nam se svidjela klasika s pomakom koju je isfurala.

Ovaj odličan modni trenutak zabilježio je naš street style fotograf Goran Čižmešija još prošlog proljeća, a i ove se sezone rado njime inspiriramo.

Pokazala je da je prava majstorica u kombiniranju efektnih boja pa je spojila nekoliko jarkih nijansi plave i ružičaste. Zvijezda stajlinga bile su culotte hlače od zanimljivog materijala koje je kombinirala uz bluzu s mašnom, a upravo je ona dala romantičnu dozu cijeloj odjevnoj kombinaciji. 

Kombinaciju je upotpunila plavim komadima i detaljima pa je za ovo prijelazno razdoblje odabrala dužu varijantu sakoa i salonke u istoj boji, a sve je zaokružila odličnom torbicom koja je bila super točka na "i" cijele kombinacije.

Najchic baloneri idealni za prijelazno razdoblje i početak proljeća:

FOTO: Zara Lepršavi baloner naboranog izgleda 49,95 EUR FOTO: Zara Baloner denim 79,95 EUR FOTO: Zara Baloner od umjetne kože s pojasom 89,95 EUR FOTO: Zara Odvojiva jakna padobrasnkog kroja 49,95 EUR FOTO: Zara Baloner od umjetna kože 69,95 EUR FOTO: Zara Baloner od tehničke tkanine s remenom 69,95 EUR FOTO: Zara Lepršavi baloner 45,95 EUR FOTO: Zara Baloner od umjetne kože 59,95 EUR FOTO: Zara Oversize baloner s pojasom 49,99 EUR FOTO: Zara Baloner od umjetne kože s pojasom 69,95 EUR FOTO: Zara Dugi pamučni baloner 79,95 EUR FOTO: Zara Oversize baloner 69,95 EUR FOTO: Zara Lepršavi baloner 45,95 EUR FOTO: Zara Baloner uz tijelo s petljama 79,95 EUR FOTO: Zara FOTO: Zara Dugi pamučni baloner 79,95 EUR FOTO: Zara Long satin trench coat 59,95 EUR FOTO: Zara Bazični baloner s pojasom 59,95 EUR FOTO: Zara Predimenzionirani kontrastni baloner 89,95 EUR FOTO: Zara Baloner od umjetne kože s pojasom 49,99 EUR

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".