Pravi ljetni styling: Zgodna dama iz centra grada izgleda fantastično!

Pleteni detalji za ovo ljeto su "must have", a i ova djevojka to zna
Vidi originalni članak

Prije par sezona za ljeto su bili vrlo popularni pleteni badići, a ove godine svi drugi detalji. Zgodna prolaznica sa zagrebačkog Cvjetnog trga nosi bež topić u kombinaciji s traper hlačicama i popularnim espadrilama. Odličan detalj nam je i Chanel ruksak, ali i retro sunčane naočale. Ovakav je styling odličan i za ljetne glazbene festivale, ali i za šetnju nekim nepoznatim gradom na putovanju.

Osim toga, moramo pohvaliti i beauty izdanje ove ljepotice. Blagi valovi u kosi u kombinaciji s kul bojom, odlično joj stoje, a nude svjetlucavi ruž, uvijek je dobra ideja za ljeto. Za vruću sezonu obožavamo i nenske lakove za nokte, a ona je izabrala zeleni koji super izgleda uz preplanulu put.

Ova tri beauty proizvoda morate imati u svojoj kozmetičkoj torbici za ljeto: 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".