Prava majstorica spajanja nespojivog: Pogledajte kako Olja nosi sportsku jaknu i elegantne štikle

Goran Čižmešija na zagrebačkim je ulicama fotografirao magistru međunarodnih odnosa i diplomacije u još jednom stajlingu kojim ćemo se rado inspirirati
Vidi originalni članak

U modnom rječniku Olje Vori ne postoje epiteti poput "monotono" i "jednostavno", a u to nas je uvjerila i posljednjom odjevnom kombinacijom u kojoj je pozirala našem Goranu Čižmešiji. Njezini modni odabiri ne prolaze nezamijećeno na zagrebačkim ulicama, a za Divu je rado ispričala nekoliko detalja o outfitu u kojem ju je naš fotograf nedavno "ulovio".

- Stigla je jesen i zahladilo je pa sam odabrala slojevitu kombinaciju i smeđe tonove - ispričala je magistra međunarodnih odnosa i diplomacije. 

Slojevitost je najbolja modna formula za jesenske dane, a tada u prvi plan dolaze kreativnost i modna maštovitost, kojih stajliš Olji definitivno ne nedostaje. 

Komadi od (umjetne) kože veliki su hit i ove hladne sezone, a ako želite napraviti odmak od tipične crne, inspirirajte se Oljinim outfitom pa odaberite nijanse smeđe. Njezin su izbor bile odlične hlače u konjak-smeđoj boji koje je kombinirala sa "zgužvanom" clutch torbicom u istoj nijansi i ležernom bombericom.

Ako zavirite u ponudu popularnih dizajnerskih i high street dućana, primjetit ćete kako bomberice doživljavaju svoj modni povratak, a mogu biti super izbor za slojevito odijevanje dok temperature još nisu jako niske.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Magistra diplomacije ispod bomberice odjenula je džemper statement zebrastog uzorka, čime je potvrdila njegovu dominaciju i u jesenskoj sezoni, a dodatnu dozu elegancije cijelom je stajlingu pružila odabirom bijelih salonki. Ako volite spajanje nespojivog i miks različitih komada, od ležernih do formalnijih, onda možete prepisati ideju Olje Vori koja nikad modno ne griješi i uvijek je vjerna svojem stilu!

U galeriji smo izdvojili još sjajnih stajlinga Olje Vori

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: PIXSELL FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: PIXSELL FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Arhiva

 

Proizvod od tridesetak kuna kojeg vjerojatno imate doma, a učinit će čuda za kosu, kožu i nokte

Najpopularnije šiške u 2021. godini sada dolaze u još boljoj verziji kod koje volumen dolazi u prvi plan

Nakon feniranja frizura 'izdrži' samo jedan dan? Isprobajte savjete s kojima će trajati i nekoliko dana

'Ne pratim trendove, imam svoj vlastiti đir. Ne postoji nešto što ne bih odjenula jer sam do sada svašta nosila'

 

 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".