Prava ljepotica: ova nas je djevojka osvojila svojim izgledom, ali i kombinacijom

Vidi originalni članak

Kombinacija crne i bež boje jedan je od modnih klasika, no to ne znači da izgleda dosadno! To nam je potvrdila i ova djevojka koju je naš fotograf "uhvatio" na zagrebačkom Zrinjevcu, a isfurala je kombinaciju koja je baš stvorena za zimske šetnje gradom.

Bež kaput upotpunjem krznenim detaljima kombinirala je s čizmama do koljena, velikim ovosezonskim hitom te kapom s coflekom u istoj boji. Upravo je ta kapa dala dozu razigranosti cijeloj odjevnoj kombinaciji. Međutim, tu nije stala s detaljima već je struk istaknula crnim remenom, a sve zaokružila odličnom torbicom zlatnih detalja. Ipak, kombinacija ne bi bila potpuna bez crvenog ruža, a njoj tako dobro pristaje! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".