Prava je inspiracija: Na ovoj elegantnoj dami baš svaki odjevni komad priča neku priču

Naš Goran Čižmešija fotkao je damu čija kombinacija ima i zanimljivu pozadinu
Vidi originalni članak

Ivana Šiškić diplomirana je ekonomistica i dizajnerica nakita Giove design, a na ovoj fotki nosi upravo ogrlicu sa svojim potpisom! Našem Goranu Čižmešiji otkrila je da ju je napravila u kombinaciji nehrđajućeg čelika, nautičkog konopa i paracorda kako bi joj bojama pasala uz torbu.

Torba je inače iz Name u Velikoj Gorici, a ostatak kombinacije bio je neutralan kako bi ova dva upečatljiva komada došla do izražaja. Jakna je iz H&M-a, a suknja je stara čak tridesetak godina - izvukla ju je iz strininog ormara! Čizme su Aldo, a kombinacija baš za svaku pohvalu!  

 

*Članak je izvorno objavljen u ožujku 2018.

Napokon je procvjetala najljepša magnolija u Zagrebu 🌸 Tomislavac sad službeno postaje mjesto najljepših fotki na Instagramu! 😉

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".