Prava inspiracija: Ljepotica čiji stil obožavamo nam je pokazala kako trapezice mogu fantastično izgledati!

Goran Čižmešija fotkao je djevojku koja retro rokerski stil nosi izvrsno!
Vidi originalni članak

Stil Marine Abramović jednostavno obožavamo! Svakodnevno nas na Instagramu inspirira odjevnim kombinacijama, a česta je gošća naših street style rubrika.

Medicinsku sestru i modnu blogericu u gradu je fotkao naš Goran Čižmešija, a Marina mu je tom prilikom otkrila:

Sredila sam se u sivo jer se najbolje osjećam u takvim (ne)bojama, ali zato imam titrave uzorke i crveni ruž. Ovo je meni basic kombinacija i vjerna sam jednostavnim komadima, pogotovo s muškog odjela, a često posudim i vintage odijela iz tatinog ormara. Volim retro rokerski stil sedamdesetih pa zbog toga volim i trapezice. Taj stil nosim još od prvog razreda srednje škole, skužila sam ga tada na urednicama pariškog Voguea i zaključila da se u njemu najbolje osjećam. Prije toga me odijevala mama.

Marina nosi vintage kapu, kaput i čizme iz Manga, remen iz H&M-a, a vesta, hlače i torba su iz Zare. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".