'Pratimo trendove i razmjenjujemo odjeću. Uvijek smo u nečem crnom, tamnom i kožnom'

Studentice su u prosincu pozirale našem fotografu, kada su za Divu ispričale ispričale da uvijek nose nešto crno, tamno ili kožno, a ne preferiraju ni životinjske uzorke koji, kako kažu, 'djeluju jeftino'
Vidi originalni članak

Adna Dervišević i Lucija Maček prijateljice su koje znaju kako nositi neke od najvećih zimskih trendova. Studenticu grafičkog dizajna i studenticu dizajna vizualnih komunikacija na zagrebačkim je ulicama fotografirao naš Goran Čižmešija, a modno osviještene prijateljice rado su s njim podijelile i male tajne svojeg stila. 

Fotografija je nastala u prosincu, a ovih hladnih dana rado prepisujemo njihove super ideje!

– Ove smo kombinacije odabrale jer je hladno, a čizme su radi kiše, snijega i funkcionalnosti. Prijateljice smo i u posljednje se vrijeme često usklađujemo jer imamo sličan stil. Uvijek smo u nečem crnom, tamnom i kožnom. Kada idemo zajedno van, pošaljemo si što ćemo odjenuti, da ne bi bilo da se jedna previše sredila, pa jedna dođe u tenisicama, a druga u štiklama – ispričale su tada za Divu.

Obje su odabrale avijatičarske jakne, jedan od popularnijih modela zimskih jakni koji i izgleda cool, lako se kombinira i grije pa je savršen izbor za hladnu sezonu. Tu su i combat čizme s glomaznim đonom, modni hit zadnjih nekoliko godina.

Prijateljice su dodale:

– Često razmjenjujemo odjeću, najviše traperice. Pratimo modne trendove, ali nikad ne bismo odjenule životinjski uzorak koji djeluje 'jeftino', Ugg čizme i tenisice na petu.

Traperice koje i dalje stignete kupiti na sniženju i nositi ih puno duže od samo jedne sezone

FOTO: Mango FOTO: H&M 16,99 eura FOTO: H&M 20,99 eura FOTO: H&M 17,99 eura FOTO: H&M 20,99 eura FOTO: H&M 15,99 eura FOTO: H&M 17,99 eura FOTO: Mango 25,99 eura FOTO: Mango 25,99 eura FOTO: Mango 17,99 eura FOTO: Mango 17,99 eura FOTO: Mango 25,99 eura FOTO: & Other Stories 40 eura FOTO: & Other Stories 45 eura FOTO: & Other Stories 25 eura FOTO: & Other Stories 25 eura FOTO: & Other Stories 45 eura FOTO: Zara 7,99 eura FOTO: Zara FOTO: Zara 12,99 eura FOTO: Zara 12,99 eura

Minimalistička, ali efektna manikura koja će biti hit na noktima u mjesecima pred nama

'Volim retro stil i rijetko kad kupujem u Hrvatskoj. Ne pratim modne trendove, već kreiram svoje'

Novi trend s društvenih mreža kao najbrži, najjeftiniji i najpraktičniji način da stanete na kraj nepotrebnim kupnjama

Čizme kakve nosi lijepa brineta osvježile bi i najobičniji stajling: Odlično ih kombinira uz haljinu koja joj pristaje kao salivena

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".