'Pratim trendove, ali ima puno toga što ne bih nosila, pogotovo nešto što svi nose'

Nikako nije mogla proći nezamijećeno u ovom outfitu, a u gradu ju je fotografirao naš Goran Čižmešija
Vidi originalni članak

Kišni dani donijeli su i rashlađenje pa uz proljetne favorite kombiniramo i najdraže komade iz jesenske garderobe. Takve modne kombinacije na špici ne prolaze nezamijećeno, a jedan takav prošetala je gradom Alma Kunst, a njezine modne ideje savršene su za ove hladnije dane. 

Na špici ju je početkom prošle godine fotografirao naš Goran Čižmešija, a ona mu je tada rado ispričala nekoliko detalja o svojem stilu. 

– Često nosim crno-bijele kombinacije, a od boja mi je omiljena crvena. Uvijek imam crveni ruž, to mi je zaštitni znak, kao i crvena kosu i frizura koju takvu nosim već 30 godina – ispričala nam je Alma koja je gradom prošetala u odličnoj kombinaciji koja spaja sportsko i elegantno.

– Nosim i visoke pete, ali mi je u njima teže hodati, zato radije biram ravnu obuću. Moja obuća uvijek mora biti drugačija nego što drugi nose. Od uzoraka nosim i leopard. Pratim trendove, ali ima puno toga što ne bih nosila, pogotovo nešto što svi nose. Obožavam se oblačiti u second hand dućanima. Volim nositi i hrvatski dizajn, pogotovo nekadašnje I-Gle, Natašu Mihaljčišin i Charlie design – dodala je.

Iako mnogi smatraju kako su all-black kombinacije monotone i pomalo dosadne, trendseterice ih obožavaju nositi i znaju kako napraviti da uvijek izgledaju zanimljivo, a Alma je to fantastično napravila!

Outfit je upotpunila jednostavnim sunčanim naočalama i crno-bijelom maramom.

Na jedno mjesto izdvojili smo najljepše torbice iz H&M-a do 45 eura:

FOTO: H&M 25,99 EUR FOTO: H&M 45,99 EUR FOTO: H&M 20,99 EUR FOTO: H&M 35,99 EUR FOTO: H&M 25,99 EUR FOTO: H&M 40,99 EUR FOTO: H&M 19,99 EUR FOTO: H&M 19,99 EUR FOTO: H&M 35,99 EUR FOTO: H&M 20,99 EUR FOTO: H&M 25,99 EUR FOTO: H&M 30,99 EUR FOTO: H&M 30,99 EUR FOTO: H&M 27,99 EUR FOTO: H&M 19,99 EUR FOTO: H&M 30,99 EUR FOTO: H&M 32,99 EUR FOTO: H&M 19,99 EUR FOTO: H&M 24,99 EUR FOTO: H&M 19,99 EUR FOTO: H&M 24,99 EUR FOTO: H&M 17,99 EUR FOTO: H&M 19,99 EUR

Najbolji šamponi za tuširanje koji savršeno hidratiziraju i njeguju kožu
Sušite li kosu na zraku? Nakon što pročitate mišljenje stručnjaka, možda ćete ipak preskakati tu praksu
Dermatolozi otkrivaju što uzrokuje podočnjake i kako ih se riješiti na jednostavan način

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".