Praktično i elegantno: Cure obožavaju trend koji nas vraća u djetinjstvo - špangice u kosi!

Mi definitivno nabavljamo nekoliko njih - jednostavne, praktične i baš cool
Vidi originalni članak

Kao jedan od najvećih proljetnih hitova najavljene su špangice u kosi koje više nisu rezervirane za svečane prigode, nego ih cure nose i u svakodnevnim prilikama. A mi moramo reći kako nam se ovaj trend baš dopada i stylish djevojke znaju kako ih isfurati!

Influencerica Rita Rumora odabrala je nekoliko jednostavnih, klasičnih kopči, a time je njezin basic outfit dobio elegantnu i romantičnu notu, što je uvijek poželjno! 

Marija Čamber kaže da nema praktičnijeg trenda od kopči za kosu, a mi ćemo reći - nije samo praktično nego je i jako stylish, zar ne? Ona se odlučila za kopču s natpisom "Girl" te je kombinirala s drugom predimenzioniranom, prekrivenom cirkonima. Spojila je nespojivo te cirkone u kosi kombinirala s pletenom torbom - neobično, a tako efektno!

Model Ivana Vukušić vjerna je klasici pa je lagano "uvrnuti" bob začinila dvjema ukosnicama. Ma, jednostavno savršeno!

 

>> Koliko se naše cure rođene 90-ih sjećaju dance hitova iz tog vremena? 😂 Koji je vama omiljeni? 🎶🎤 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".