Prada prodaje torbu od rafije: Cijena joj je zbilja "paprena", a mnogim se trendsetericama nalazi na listi želja

Riječ je o torbi koja je kao stvorena za ljetne dane, no cijena joj je vrtoglava - na službenom web shopu košta 1100 eura, odnosno nešto više od 8200 kuna
Vidi originalni članak

Pletene torbe, modeli od rafije i cekeri već dugo nisu rezervirani samo za plažu, nego ih volimo nositi i kao dio odjevnih kombinacija za svaki dan. Kao dodatak stajlingu izgledaju jako chic, a sve high street kuće u svojim su ljetnim kolekcijama predstavili super modele. Trendsetericama je za oko zapeo jedan dizajnerski model kojeg potpisuje Prada.

Radi se o torbi od rafije čija je cijena na službenom web shopu uistinu paprena - za pleteni model treba izdvojiti 1100 eura, odnosno nešto više od 8200 kuna. 

Torba dolazi u nekoliko nijansi pa tako možete birati između bež, bijele, crne, žute, boje lavande i narančaste, a na prednjoj strani ima prepoznatljiv Pradin logo. 

Bez obzira na cijenu, trendseterice diljem svijeta obožavaju ovaj hit proljetni komad. Biraju ga u raznim bojama, a mi smo ga primijetili i kod najpoznatije svjetske influencerice Chiare Ferragni, koja je odabrala model u efektnoj ružičastoj boji.

Talijanska influencerica torbu je kombinirala s bijelim kompletom kratkih hlača i bijele košulje, a osim pletene torbe, pozornost je ukrao i popularan bucket šešir koji je ovog ljeta veliki trend. Modno osviještena Chiara odabrala je kukičasti model u nekoliko boja.

Nije Chiara jedina koja dizajnerski komad bira za ovo ljeto. Primijetili smo ga i kod drugih it-djevojaka kao što su Lucy Williams, Estelle Chemouny i Zina Charkoplia, a osim na plažu, nose ga i kao dio ležernih odjevnih kombinacija za tople ljetne dane. Zina Charkoplia čak ga je uklopila u nešto elegantniji stajling u kojem je glavnu riječ vodila bijela haljina. 

 

Frizer Jennifer Lopez otkrio genijalan trik za gušću kosu; trebate samo jedan proizvod od pedesetak kuna

Na špici dugo nismo vidjeli ovako efektnu haljinu: Lijepa dama nosi je uz tenisice koje trendseterice obožavaju

Mala bijela haljina i efektna torba super su spoj: 'Smijali su mi se kad sam je kupila, ali svejedno je obožavam'

Lijepoj brineti tako dobro pristaju romantična haljina i tenisice o kojima su mišljenja podijeljena

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".