Pozor, postoje Uber cipele i dolaze s bonom za vožnju! Ovo je najbolja stvar ikada!

Uber i britanski brend cipela Charlotte Olympia napravili su Uber SHOES, što je moguće najbolja stvar za koju smo u posljednje vrijeme čuli
Vidi originalni članak

Nova istraživanja pokazala su da šest od deset žena nosi lijepe cipele samo ako će se voziti do mjesta događanja. Više od polovice žena u Velikoj Britaniji, točnije 58 posto žena troše više od 50 funti na cipele za partyje, a 44 posto njih troši više od 500 funti. 

E, tu nastupaju Uber cipele, par koji stoji 695 funti, ali dolazi s 500 funti kredita za vožnje Uberom, što ih čini zapravo vrlo jeftinim dizajnerskim cipelama. Napravljeno je samo 14 pari ovih zlatnih cipela s ultravisokom potpeticom i platformom
- Moj moto brenda je: "Što viša potpetica, to ćete se bolje osjećati!", a sada ova aplikacija pomaže da ih nosite češće - rekla je dizajnerica. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".