Kako poznati nose traperice?

Traperice su jedan od najpopularnijih odjevnih komada, a s njima nikada nećete pogriješiti. To znaju i poznata svjetska lica.
Vidi originalni članak

Većina nas voli nositi traperice, te se u njima pronalaze modnu inspiraciju za svaki dan. Danas je na tržištu toliko modela i boja traperica da je gotovo teško ne pronaći onakve kakve ste si zamislili. Često puta nas inspiriraju poznate osobe kada biramo odjevne kombinacije, a ovog puta smo za vas izdvojili deset celebrity osoba koje traperice apsolutno obožavaju. 

1. KATE MIDDLETON 

Najpoznatiju princezu svijeta možemo vidjeti u božanstvenim dizajnerskim haljinama koje otkrivaju njezinu gracioznost i eleganciju, no u trenucima kada Kate uhvati slobodnog vremena voli nositi traperice. I svejedno izgleda odlično!

2. GIGI HADID

 Prelijepa Gigi osvaja nas svojim stilom, što uopće nije teško jer joj sve fantastično stoji. Također nas je osvojila odličnom kombinacijom traper košulje i traperica. 

3. KATE HUDSON

 U društvu prijateljice, Kate Hudson svoj seksepil naglasila je crnim topom i trapez krojem trapericama te nas tako oduševila. 

4. HEIDI KLUM

Na našoj listi našao se još jedan svjetski top model koji je uzor mnogim mladim djevojkama. Heidi Klum unatoč svojim godinama i dalje izgleda odlično i naravno, traperice joj stoje kao da su šivane po njoj. 

5. OLIVIA WILD

Trapezice se u zadnjih godinu dana vraćaju na modnu scenu, a to zna i Olivia. 

6. KRISTINA BAZAN

 Modna blogerica zna da je bež boja odličan izbor uz svaki traper odjevni predmet.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".