Poznati svjetski brend otvara web shop u Hrvatskoj i poklanja svima vaučere!

Jedan od najpoznatijih svjetskih brendova obuće, torbi i modnih dodataka Aldo konačno otvara web shop koji dostavlja i na području Hrvatske! Uskoro ćete osim u Aldo trgovinama u Zagrebu, Splitu i Šibeniku svoje trendi cipele i modne dodatke moći kupovati i online!
Vidi originalni članak

Povodom otvorenja Aldo web shopa koji s radom kreće 1. lipnja imate priliku osvojiti vaučer u iznosu od 200 kn za online kupnju prijavom na Aldo Hrvatska newsletter putem kojeg ćete moći pratiti i najnovije trendove iz Aldo svijeta, informacije o popustima i među prvima vidjeti najnovije Aldo kolekcije!

Na Aldo web shopu moći ćete izabrati neke od najatraktivnijih modela sandala, balerinki, espadrila, tenisica, torbica i modnih dodataka dizajniranih po posljednjim modnim trendovima!

Kanadski brend Aldo kao jedan od vodećih globalnih brendova u segmentu cipela i modnih dodataka prepoznale su i neke od najvećih svjetskih zvijezda i ikona stila. Tako su Aldo obuća i modni dodaci zasjali u outfitima nekih od najvećih svjetskih celebrityja  poput Kate Middleton, Jennifer Lopez, Camile Cabello, Belle Hadid, Taylor Swift Ariane Grande, Rihanne ili Cameron Diaz! 

 

 

 

 

Neki od modela koje možete pronaći u Aldo asortimanu su ženska i muška obuća, torbice te modnih dodataka. Glavne karakteristike svih modela iz Aldo ponude svakako su kvaliteta, posvećenost dizajnu koji uvijek prati posljednje modne trendove, originalnost i pristupačne cijene. 

Aldo ponudu obiluje zaista raznim artiklima: Elegantne cipele i torbice za svečane prilike koje će svakoj kombinaciji dati dašak glamura i koje su nosile i neke od najvećih svjetskih zvijezda i ikona stila.


Aldo nudi širok izbor i za opuštene prilike koje zahtijevaju jednostavniji styling: tenisice i obuću za dnevne aktivnosti, ruksake u koje možete pohraniti sve što vam je potrebno. 

Aldo je brend poznat po nekim od najatraktivnijih i najmodernijih torbi raznih dimenzija i stilova. Od mini, srednjih pa do velikih i praktičnih: u Aldu ćete zasigurno pronaći svoj model za sve prilike!

Osim obuće i torbi, u Aldo kolekciji možete pronaći i dodatke koji će transformirati vaše kombinacije kao što su nakit, marame ili ukosnice.

Aldo muška kolekcija također obiluje artiklima u kojima će svaki muškarac izgledati elegantno i dotjerano. Velik izbor muških torbi, cipela, tenisica i dodataka čeka vas u Aldo trgovinama, ali i Aldo web shopu!

Ukoliko ste poželjeli svoju garderobu osvježiti nekim od najmodernijih Aldo modela prijavite se na Aldo newsletter iskoristite vaučer i počastite se nekim od stylish modela iz nove kolekcije koji su na popustu od 20% do 40%!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".