Poznati raskoš Giambattista Vallija

FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver
Haute couture kolekcija talijanske modne kuće još je jednom obilježena raskošnim i bajkovitim komadima
Vidi originalni članak

Fantastična revija Gianbattista Vallija u potpunosti je odisala je bogatim kraljevskim i bajkovitim štihom. Predimenzionirani komadi prepuni detalja poput puf rukava, pažljivo apliciranih detalja i neizbježnog naglašenog struka koji vraća žensku lijinu tijela podsjetili su na davna vremena i barokne haljine. Balans je postignut pokojim modernim krojevima, na jedno rame ili pak haljinama koje prate liniju tijela a posebno iznenađenje bili su crop topovi koji su poputno ne očekivani i ne tipični za ovaj talijanski brend. Prevladali su modeli spuštenih ramena koji su isticali po mnogima najženstveniji dio ženskog tijela. Kako to obično i biva revija je zatvorena najraskošnijim komadima.

Kombinacija slojevitog tila i elegantnog nakita bila je pun pogodak. Viseće naušnice kao i ogrlice s privjescima te dijamanti umijesto gumba doprinijeli su već ionako naglašenom glamouru. Zavirite u galeriju i pogledajte najbolje trenutke s ove sjajne haute couture revije!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".