Poznati Hrvati znaju: Žuta u svim varijantama - boja je sezone!

U nedostatku sunčevih zraka, borimo se svim oružjima, pa i odjećom!
Vidi originalni članak

 Početak prošlog vikenda obilježilo je otvorenje Staropramen piknika – najljepšeg piknika u Zagrebu koji je oduševio brojne posjetitelje, a ove godine donosi pregršt iznenađenja. Omiljeni piknik trajat će do 26. svibnja, a svakog dana donosi odlične koncerte uz slasne zalogaje i osvježavajuće pivo. Među posjetiteljima bio je i simpatični mentor plesač iz emisije Ples sa zvijezdama, Marko Mrkić, s djevojkom Anteom. Casual izdanje ovog lijepog para idealno je za piknik u gradu. Marko nosi žutu, ovaj put u nijansi - senf, koja je hit već nekoliko sezona, a nama se inače sviđa njegov opušteni stil koji jako dobro nosi. 

Na otvorenju piknika bila je i voditeljica Nevena Rendeli Vejzović. Iako je njen široki osmijeh najljepši detalj koji je "nosila", moramo reći da nam se jako sviđa ova klasična žuta kabanica, a baš taj komad je vrlo popularan među fashionisticama i super komad koji možete nositi za festivale na otvorenom. 

Izgleda da lijepa pjevačica i glumica Manuela Svorcan jednako voli ovu boju. U kariranom "kaputiću" koji je glavna zvijezda ovog tamnog stylinga. Nama se jako sviđa!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".