Poznati Hrvati oduševili: Ovakve muške stylinge još niste vidjeli!

Sinoć je održan ekskluzivan VIP shopping nove Giambattista Valli x H&M kolekcije u HNK-u, a okupljeni su imali prilike pogledati i premijeru baleta Project love
Vidi originalni članak

Horvat Čagalj bio je među okupljenima. Već smo navikli da nas njegove kombinacije uvijek oduševe, jer je vjeran sebi. Sinoć je isfurao komad koji je u posljednje vrijeme jako popularan, a to je remen za tijelo. Bijeli dodatak Horvat nosi preko sakoa, a sve je upotpunio kožnatim hlačama. 

Kad govorimo o muškarcima koji za sobom ostavljaju trag u modnom smislu, onda su to zasigurno Twinsi. Dizajneri Domagoj Štimac i Damir Begović sinoć su se pojavili u dramatičnim kombinacijama sa plaštevima i svima održali jednu teatralnu modnu lekciju!

Stil Mirana Kurspahića obožavamo. Ovaj pomalo boho, rokerski styling odlično mu stoji, a za oko nam je posebno zapeo dugi sako s brokatnim uzorkom i tanki šal oko vrata koji Miran često nosi. U trapezicama izgleda jako dobro, a na nogama, kao i uvijek, nosi neke cool kožnate gležnjače. 

I koreograf Igor Barberić zapeo nam je za oko. U brončanim nijansama od glave do pete, ovaj je fraje odlično izgledao sinoć, a njegovu pomalo retro košulju ne bi baš svatko mogao isfurati. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".