Poznati glumački par u stylish izdanju: Njene neobične traperice odmah privlače pažnju

Tek što su se vratili u Zagreb, u centru ih je ulovio naš Goran Čižmešija
Vidi originalni članak

Glumci Stefan Kapičić i Ivana Horvat jedan su od onih parova čiji nam stil uvijek zapne za oko, a tako je i ovaj put!

Nismo se još raspakirali od puta, pa smo nam je ovo bilo jedino čisto što smo imali u Zagrebu. Bili smo zbog snimanja novih projekata u Južnoj Americi i Los Angelesu, a nakon toga smo bili privatno u Crnoj Gori kod Stefanovih roditelja.

Stefan nosi prsluk Kenneth Cole, no name košulju iz Amerike, torbu i tenisice Converse, a kapa i hlače su H&M.

Danas sam vjeran svom stilu; crno, maslinasto i military. Ovu kapu nosim jer zbog jednog projekta moram imati jako dugu kosu na koju nisam naviknut, pa mi je rješenje staviti kapu.

Nosim šešir Gap, majicu Alexander Wang, no name torbu, hlače 0 not 1 i natikače Burberry. Danas sam u sportskom izdanju za razliku od inače kada najčešće budem u romantičnom stilu. Iako ove hlače izgledaju kao da sam ih sama redizajnirala, s njima nije taj slučaj. Stalno nešto rezuckam i doštukavam, režem traperice, majice i hudice, a imam i krojačicu koja mi prekrojava stvari po mojim željama. Nosim dvostruke naočale jer su mi se leće strgale u Crnoj Gori, pa dok ne nabavim nove, funkcioniram ovako, rekla je Ivana.

Prošetali smo centrom i pitali muškarce prepoznaju li ove ženske beauty proizvode: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".