Poznate mame o tijelu nakon poroda: 'Nakon Meghaninog pojavljivanja ženama je laknulo!'

Meghan se par dana nakon poroda pojavila u bijeloj haljinici koja ističe trbuščić, a o ženskom tijelu nakon poroda porazgovarali smo s Nevenom Rendeli Vejzović, Ines Preindl i Loretom Gudelj Barać
Vidi originalni članak

Mislim da je mnogim ženama nakon pojavljivanja Meghan dva dana nakon poroda laknulo, rekla nam je voditeljica Nevena Rendeli Vejzović, inače majka tri malene djevojčice. 

I vojvotkinje su žene 💪💪💪. Da, tako izgleda trbuh nakon poroda, nažalost ponekad i duže 😂😂 Ako je s namjerom odjenula haljinu koja to ističe, svaka joj čast. Ako je slučajno, isto, go Meghan!!!!

PR stručnjakinja Ines Preindl kaže kako je najbolji dio prvog pojavljivanja Meghan u javnosti, nakon poroda, kombinacija te zbunjenosti i osmijeha. Ines je majka jednog osnovnoškolca.

Užasno je teško odabrati što odjenuti nakon poroda. Trbuh ne splasne čim beba izađe, puna si vode, natečena... zapravo je najbolji detalj ove kombinacije njezin osmijeh, koji pobijeđuje emotivnu konfuziju koja joj je u glavi. A mora se slikati. Predivna mama.

Dizajnerica Loreta Gudelj Barać majka je desetogodišnje djevojčice, a rekla nam je kako je Meghan je svjež moment za britansku kraljevsku obitelj.

Prekrasna prirodna žena koju će ljudi na predstavljanje djeteta pamtiti po osmijehu. Divno je što je odlučila ne sakrivati postrudnički trbuh već ga je naglasila jednostavnom baloner-haljinom na duplo kopčanje te pokazala da prvi mjeseci nakon dolaska djeteta tijelo žene prirodno izgleda drukčije te da to ne treba skrivati već uživati u majčinstvu. Meghan svakako utječe na javno mijenje tako da vjerujem da će okretanje k prirodnom izgledu, biljnoj ishrani i zaštiti prirode imati pozitivan odijek. Modno gledano na njoj je svaki jednostavan model prekrasan i dokazuje da je manje često više.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".