Poznate Hrvatice u najseksipilnijim izdanjima - koja bolje nosi dvodijelni badić?

Vanja, Ivana, Maja, Katarina ili Ecija - kojoj dajete svoj glas?
Vidi originalni članak

Sezona je godišnjih odmora pa su i brojne poznate Hrvatice otputovale na svoja ljetna odredišta s kojih nas svakodnevno vesele fotografijama na Instagramu. Osim mora, čest motiv fotografija upravo su one, a teško je odlučiti i reći koja ima bolji kupaći kostim. Iako su jednodijelni kupaći najeveći trend ovog ljeta, one su odlučile pokazati one dvodijelne te svoja isklesana tijela.

Vanja Halilović pozirala je u seksi crnom bikiniju sa sitnim zlatnim uzorkom te pokazala ravan trbuh i zavidan dekolte! 

Katarina Baban pohvalila se svojom preplanulom puti i odličnim šarenim kupaćim kostimom, a njezin osmijeh najbolje govori koliko uživa na odmoru! 

Ecija Ivušić odlučila se za klasičan crni kupaći kostim decentnog leopard uzorka, a njezina figura najbolji je pokazatelj koliko se isplati vrijeme provedeno u teretani! 

Ivana Mišerić jedna je od dama čijem se isklesanom trbuhu uistinu divimo, a neobičan kupaći narančaste boje pun je pogodak! 

Maja Šuput svoj je odmor odlučila provesti u Grčkoj gdje je pozirala u najodvažnijoj pozi, ali i najodvažnijem kupaćem kostimu! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".