Poznate Hrvatice fantastično nose uzorak koji je srušio sve rekorde prodaje

Životinjske uzorke obožavamo, a na čizmama izgledaju fantastično!
Vidi originalni članak

Životinjski uzorak nekada je bio odraz modne ekstravagancije, a danas je on sastavni dio garderobe svake fashionistice, o čemu svjedoči i činjenica da je prodaja odjevnih komada samo zmijskog uzorka porasla za 300%. Zmijski, krokodilski, tigrasti... nije bitno! Sve ih obožavamo, a posebno obuću, koja će podići i najjednostavniju kombinaciju. 

Sklonost uzorcima pokazale su i poznate Hrvatice koje su održale pravu modnu lekciju kako čizme životinjskog uzorka uklopiti u superstylish kombinacije. 

Zmijski uzorak nikada nije izgledao bolje, a kada se nađe u kombinaciji s visokim čizmama, sigurno nećete proći nezamijećeno. Kako su same po sebi izrazito efektan modni detalj, savršeno pristaju na jednobojne kombinacije. 

Za one ipak manje odvažne odlična, a jednako efektna alternativa je kroko uzorak. Dosad smo ga pretežno viđali u crnoj varijanti, no naše su modno osviještene dame otišle korak dalje i isfurale fantastično čizme krokodilskog uzorka u boji

I dok se tigrasti uzorak istaknuo kao najpopularniji među 'dlakavim' uzorcima, ne možete ne primijetiti kako i uzorak kravlje dlake izgleda neodoljivo na svim modnim dodacima, a u ove čizmice Lidije Lešić smo se odmah zaljubili. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".