Poznate dame znaju da se ove sezone nose upečatljive cipele

Cipele su više no ikada "statement" komad koji nosi cijelu modnu priču
Vidi originalni članak

Marija Butković, jedna od naših najpoznatijih vizažistica s 20 godina iskustva i vodeća stručnjakinja za trajno iscrtavanje obrva, lansirala je novi brand dekorativne kozmetike Marra, a event su posjetile brojne pznate dame čiji stil obožavamo. 

Nikolina Pišek malu je crnu haljinu upotpunila upečatljivim plavim sandalama s ultravisokom potpeticom. Zogdna voditeljica još je jednom detalju dala glavnu riječ - torbici. A za ovaj je styling zaslužila čistu peticu.

Tihana Harapin Zalepugin jedna je od domaćih poznatih dama s najboljim stilom. Uvijek je vjerna sebi, a ovaj put nosi glomazne natikače s punom potpeticom. Nitko to ne radi kao ona. 

Lijepa Nina Mia Čikeš zna da su bijele cipele dosegnule vrhunac svoje popularnosti baš ovog ljeta. Odličan efektan model super se uklopio u ležernu kombinaciju s još malo uzorka!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".