Poznate dame su odlučile: ovo je must have sako u ženskom ormaru ove sezone

Indira, Ivana i Dora kažu: šljokica nikad dosta!
Vidi originalni članak

Sa šljokicama baš nikad nema greške i funkcioniraju uvijek i svugdje. To znaju i naše dame koje su se odlučile za isti komad u ormaru - šljokičasti sako koji ima funkciju haljine!

Iako je ovaj komad upečatljiv sam po sebi, Indira Levak nije dojam smirila ostatkom odjevne kombinacije, već baš suprotno: odabrala je metalik salonke i torbu sa zakovicama, no sve skupa izgleda genijalno! 

Radijska voditeljica Ivana Mišerić preferira spoj elegancije i ležernosti pa je za Journalov ljetni party sako kombinirala s tenisicama i neobičnom metalik torbicom u obliku - vreće! Hrabar, ali cool odabir, moramo priznati. 

Treća dama koja se odlučila za ovaj hit komad je Dora Predojević, influencerica koju na Instagramu prati gotovo 18 tisuća ljudi, a krije se iza nadimka @dorica505. Dora ga je isfurala za izlazak s frendicama, a kombinirala ga je s decentnim nakitom. Mi kažemo - za čistu peticu! 

Haljinu poput njihovih pronašli smo u Zari gdje se prodaje po cijeni od 499 kuna. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".