Poznata zagrebačka odvjetnica prošetala u stylingu koji ne možete ne primijetiti

Stil Marine Meter jednostavno obožavamo, a ovaj styling je odličan!
Vidi originalni članak

Traperice, bijela košulja i sako - formula su s kojom nema greške. Stylish odvjetnicu u centru Zagreba fotografirao je Goran Čižmešija. Za oko su nam odmah zapele njene cool čizmice koje izgledaju kao neki hibrid između kaubojki i gležnjača s potpeticom, a velika 'napuhana' torba odličan je statement komad. 

Ostatak kombinacije je poprilično jednostavan, a cool naočale s mačkastim okvirima odlično joj stoje, posebno u paru s njenom kratkom kosom. 

Marina Meter poznata je kao jedna od najstaylish odjevenih Zagrepčanki koja može isfurati baš sve, a njene kombinacije obožavamo!

Diva je ponovno pokrenula svoj projekt DIVA GODINE. Pozivamo vas da za ovu titulu nominirate iznimne žene iz svoje okoline čije priče vas inspiriraju, a to možete učiniti na ovom linku.

Molim pričekajte... Učitavam video... 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".