Poznata glumica i frizer za slavne u Parizu zadivili u odgovarajućim crno-bijelim kombinacijama

Njihovi crno-bijeli stajlinzi savršen su pokazatelj kako minimalistička moda ne mora biti dosadna ni monotona.
Vidi originalni članak

Naš street style fotograf Goran Čižmešija posjetio je Tjedan mode u Parizu te nam donio najbolje kombinacije sa pariških ulica. Ispred revije Louisa Vuittona uhvatio je Heart Evangelistu i Renza Pangilinana, a njihovi crno-bijeli stajlinzi savršen su pokazatelj kako minimalistička moda ne mora biti dosadna ni monotona.

Heart je odabrala crno-bijelu Louis Vuitton haljinu s otvorenim leđima i elegantnim volanima. Outfit je ‘razbila’ detaljima u upečatljivoj zlatnoj boji pa je tako odabrala zlatne platforme te crno-bijelu torbicu sa zlatnom opremom iz iste modne kuće. Stajling je zaokružila visećim zlatnim naušnicama te chic punđom uz minimalistički make-up.

– Moja najdraža boja je ružičasta, ali volim i crvenu i ljubičastu. Volim i ovu novu crvenu boju koja je u trendu, kao i kestenjasto crvenu. Što se tiče uzoraka, preferiram točkice – otkrila nam je Heart.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Renz, frizer slavnima, odlično joj je odgovarao u kombinaciji bijelog predimenzioniranog sakoa, model koji je zadnjih nekoliko sezona postao iznimno popularan, te crnih poslovnih hlača i crne podmajice. Dodao je par cool sunčanih naočala, a outfit zaokružio svečanim cipelama na petu te tankim crnim remenom sa zlatnom opremom.

– Odabrali smo ove kombinacije jer smo odlučili otići u dućan, a samo jednom se živi. Poslije idemo na reviju Louisa Vuittona. Boje nosimo kad god trebamo, kad se osjećamo tužno, ali danas smo puni samopouzdanja – ispričali su nam simpatični prijatelji.

Heart Evangelista inače je filipinska glumica, umjetnica, pjevačica, poslovna žena i modna influencerica. Trenutno je ekskluzivna umjetnica GMA mreže koju zastupa Alice Talents Agency u Parizu, Francuska.

Top 5 najprodavanijih maskara na Notinu: Sada ih se isplati kupiti jer su na sniženju!
Prvi put nakon rođenja drugog djeteta, Rihanna oduševila u odvažnoj kombinaciji hlača-čizama i majice od tila
Nakon niza chic odijela, Kate Middleton odabrala savršenu jesensku kombinaciju koju ćemo rado prepisati

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".