Poznata domaća dizajnerica jedna je od najstylish trudnica koje smo vidjeli!

A i njezin muž itekako ima smisla za modu!
Vidi originalni članak

VIP projekcijom filma "Barbecue" otvoren Food Film Festival by Coca-Cola, a događanje nije propustila ni obitelj Matić, a našu pozornost ukrala je jako stylish trudnica, Marina Matić.

Poznata domaća dizajnerica jedna je od najbolje odjevenih Hrvatica, a i u ovoj je prigodi pokazala odličan outfit. Odabrala je haljinu s detaljima od tila koja joj izvrsno pristaje te je kombinirala s metalik sandalama i torbom u istom tonu. I njezin suprug Krešo jednako je stylish pa je poderane traperice kombinirao s dva Guccijeva komada - majicom i cipelama, dok je dašak elegancije dodao crnim sakoom. Cijeli outfit zaokružio je crvenom torbom. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".