Poznata američka dizajnerica vjenčanica proslavila 71. rođendan i oduševila fanove izgledom: Kao da ima 40 godina manje

Na društvenim mrežama objavila je fotografiju kojom je oduševila više od 2,7 milijuna pratitelja.
Vidi originalni članak

Vera Wang, jedna od omiljenih dizajnerica vjenčanica, tijekom vikenda napunila je 71 godinu. Na društvenim mrežama objavila je fotografiju "Pride Workouta" i njome oduševila više od 2,7 milijuna pratitelja jer na njoj izgleda kao da joj je 40 godina manje.

- Odbijam vjerovati da imaš 70 godina, napisao je jedan od pratitelja u komentarima, dok su se svi složili da izgleda nevjerojatno! 

Iako je u prvom planu trebala biti njezina manikura posvećena prideu, sve je oduševila svojim izgledom. Nedavno je za Harper's Bazaar rekla kako je cijelo vrijeme karantene trenirala, no s vježbanjem ima love-hate odnos pa ga često odgađa. 2016. godine za InStyle je izjavila kako nije velika ljubiteljica vježbanja, no voli igrati golf.

- Grozna sam, ali entuzijastična, izjavila je tad dizajnerica čiju vjenčanicu mnogi priželjkuju za svoj veliki dan. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".