Poželjeli smo sve što Hailey Bieber nosi u Parizu: Super je inspiracija za svaku prigodu

Hailey i Justin Bieber pretvorili su pariške ulice u pravu modnu pistu, a njihove ćemo ležerne i nešto formalnije modne ideje rado prepisati
Vidi originalni članak

Već danima fotografi donose najbolja street style izdanja bračnog para Bieber koji se posljednjih nekoliko dana nalaze u Parizu. Hailey i Justin Bieber ovih su se dana sastali s francuskm predsjednikom Emmanuelom Macronom i prvom damom Brigitte Macron, a njihove će odjevne kombinacije mnogima poslužiti za inspiraciju, bez obzira na to radi li se o ležernijim ili formalnijim prigoadma.

U kofer su ubacili i komade s francuskim potpisom, no izbjegli su tipične francuske klišeje poput beretke, Breton-prguica i balerinki i, kako piše Vogue. Umjesto toga, u Pariz su donijeli vlastiti stilski potpis iz Los Angelesa.

Prvog dana, par je uživao na večeri u 1. arrondismentu - Justin je za tu prigodu odabrao Balenciaga komplet, dok je Hailey nosila svijetle nijanse od glave do pete. Odabrala je hlače s potpisom brenda The Attico i efektu JW Pei Gabby torbicu. 

Iduće jutro započeli su shoppingomu  Kithu, a i za tu su prigodu odabrali nešto opuštenije modne varijante. Hailey je odabrala monokromatski look u tonovima lavande pa se pojavila u Raf Simons pletenom topu, The Attico minici, dok je u ruci nosila popularnu Bottega Veneta torbicu, pouch model. Bieber se držao jednostavnosti pa je Kith hoodicu kombinirao s bež hlačama i Nike Dunk tenisicama. 

Hailey je na pariškim ulicama priredila pravu modnu reviju, a u jednom od stajlinga isfurala je ružičastu haljinu prekrivenu šljokicama. Potpisuje je brend Miu Miu, a kombinirala ju je sa strappy sandalama u nježno ružičastoj boji. Dozu jarkih nijansi dodala je odabirom torbe pa je isfurala Bottega Veneta "zgužvani" pouch model u efektnoj narančastoj boji. 

Za susret s Macronovima, odabrali su elegantne stajlinge, kako i priliči dress codeu. Justinov odabir i dalje su bile Nike Dunk tenisice, no ležeran outfit zamijenio je crnim Celine odijelom i bijelom prugastom košuljom. I ovog puta, Hailey je ukrala pozornost odabravši jedan od lookova s LaQuan Smith modne revije u kojoj je predstavljena kolekcija jesen/zima 2021. Stajling je upotpunila torbicom kroko-efekta koju potpisuje brend Little Liffner. 

Kad se razmišlja o elegantnim kombinacijama koje odišu seksepilom, vuna nije prvi materijal koji nam pada na pamet, no zahvaljujući zanimljivim prorezima na topu i suknji pencil kroja koja Hailey pristaje kao salivena, cijeli komplet ima skroz drugačiji prizvuk od onog što biste prvo pomislili kad čujete "vuneni odjevni komadi"-

Hailey Bieber postalo je jedno od onih imena koje rado pratimo kad je u pitanju street style scena. Osim same Hailey, za njezin super stil zaslužna je i stilistica Maeve Reilly koja je za Vogue objasnila kako se Hailey želi odmaknuti od trendova i, umjest toga, fokusirati se na klasičnije i sofitsticiranije komade koji su nosivi godinama.

- U početku se mnogo više oslanjala na mene, nego što to radi sada. Ima odličan ukus i modne ideje. Mnogo se puta dogodilo da sam kupila neki komad za nju, ona ga je odnijela doma i zatim isfurala na sasvim drugačiji način - rekla je Reilly za Vogue

 

Dok čekamo početak sniženja u Zari, izdvojili smo najbolje komade koji će biti sniženi, do 299,90 kn

FOTO: Zara 99,90 kn FOTO: Zara 249,90 kn FOTO: Zara 249,90 kn FOTO: Zara 249,90 kn FOTO: Zara 229,90 kn FOTO: Zara 229,90 kn FOTO: Zara 229,90 kn FOTO: Zara 229,90 kn FOTO: Zara 149,90 kn FOTO: Zara 149,90 kn FOTO: Zara 149,90 kn FOTO: Zara 149,90 kn FOTO: Zara 149,90 kn FOTO: Zara 149,90 kn FOTO: Zara 149,90 kn FOTO: Zara 199,90 kn FOTO: Zara 199,90 kn FOTO: Zara 199,90 kn FOTO: Zara 199,90 kn FOTO: Zara 199,90 kn FOTO: Zara 199,90 kn FOTO: Zara 199,90 kn FOTO: Zara 199,90 kn FOTO: Zara 119,90 kn FOTO: Zara 119,90 kn FOTO: Zara 299,90 kn

 

Znamo kada počinje sniženje u Zari! Izdvojili smo najbolje komade po sniženim cijenama
Prezgodna plesačica u mini-topu i trendi hlačicama: 'Kasnila sam pa sam ovo brzinski obukla u nadi da me nitko neće vidjeti'
Zgodna kozmetičarka u trapericama o kojima je mišljenje podijeljeno: Voljeli ih ili ne, njoj super pristaju
Isprobajte "čarobnu" tortu: Okusom podsjeća na kremšnite, a znat će je pripremiti i amateri!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".