"Povratnički" hit: Zgodne trendseterice znaju da su nanogvice najbolji pozdrav ljetu

Još jedan komad iz devedesetih našao je mjesto u našem ormaru
Vidi originalni članak

Obilježile su devedesete godine prošlog stoljeća, a ove sezone vratile su se u velikom stilu - radi se, naravno, o nanogvicama, omiljenom ljetnom hitu brojnih trendseterica koji je idealan za plažu, ali ih fashionistice rado nose i nakon povratka na ulice grada.

Primijetili smo je na Chiari Ferragni koja uživa na Ibizi, a odabrala je model koji je potpuno u morskom štihu jer je napravljen od školjki. Nanogvicom je upotpunila jednostavnu odjevnu kombinaciju sastavljenu od od crnog topića i vrućih hlačica. 

Ovaj trend nije zaobišao ni domaće fashionistice, a Žana Jurišić odabrala je pravi statement model - onaj s tirkiznim resicama, a jednako dobro ga nosi u odjevnoj kombinaciji namijenjenoj plaži, kao i u gradu. Na moru je odabrala bijelu košulju-haljinu i kombinirala je s espadrilama i popularnim cekerom. 

Pri povratku u grad nije se odrekla ovog hit komada pa je cvjetnu haljinu i Hermes natikače zaokružila istom nanogvicom. 

Ova vrsta nakita postala je i neizostavan dio street stylea pa smo nanogvicu primijetili i na prezgodnoj dami iz Varaždina koja je kombinaciju lepršave žute haljine i bež sandala začinila trendi komadom nakita. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".