Povratak u školu na odrasli način

FOTO: Zara FOTO: Zara FOTO: Zara FOTO: asos FOTO: asos FOTO: asos FOTO: asos FOTO: asos FOTO: asos FOTO: asos FOTO: Pull and Bear FOTO: BERSHKA FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR
Do nedavno ruksaci su bili rezervirani za mlađu populaciju. Ljubav prema ovom ponajprije praktičnom modelu ostavili smo iza sebe u vremenu kada su oni služili za prenošenje knjiga, bilježnica i ostalog školskog materijala...Ali oni su se vratili i kako stvari stoje ne idu nikamo!
Vidi originalni članak

Ruksaci definitvno nisu ono što su nekada bili. Sada su oni napravljeni od kože, prekriveni zakovicama ili resicama. Sada su dio kolekcija najpoznatijih svjetskih dizajnera i predmet požude ljubitelja mode diljem svijeta. Ovaj trend gotovo je jednako privačan muškarcima kao i ženama, a rijetki su oni koji nisu pokleknuli pred nostalgičnom torbom koja se vratila u novom i modernijem izdanju.

U našoj galeriji donosimo vam 15 modela koji su prema našem mišljenju idealni za sezonu koja je ispred nas...

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".